Lorus > Magunkról > Magunkról

Magunkról

Lorus

Magunkrol

Minden évben több száz modellel, technológiával és design-nal (kivitelezéssel) bővülnek a Lorus kollekciói, melyek a márkakereskedő hálózatunkon keresztül jutnak el a világ legkülönbözőbb pontjaira és értékesítőink által a polcokra majd a karokra kerülnek. A Lorus megtalálható Európában, Kanadában, Dél-Afrikában, a Fidzsi-szigeteken és Óceániában egyaránt. A márka célja kielégíteni a divat, a minőség és az érték elkötelezett híveinek igényeit. A honlap kialakításánál a kollekciók könnyű átláthatóságát és a keresési funkciók könnyű kezelhetőségét tartottuk szem előtt.

Fontos megemlíteni, hogy a Lorus a világhírű Seiko Watch Corporation óracsoporthoz tartozik mind értékesítés mind gyártás szempontjából. A Seiko Watch Corporation felelős még a Pulsar, Seiko karórák és a Seiko és Lorus faliórák gyártásáért.

Az európai piacokon először 1982-ben lett bemutatva a Lorus a már népszerű Pulsar és Seiko után. A Lorus karórák azonnal sikert arattak az általuk kínált megfizethetőség és a termékek magas technológiai és kivitelezési minősége miatt.

Találja meg az Önnek megfelelő órát!

Ha többet szeretne megtudni az óracsoport tagjairól, További márkáink menüpontra kattintva találhat információkat.